Bärgning i Vetlanda och Sävsjö

Välkommen till oss på Lottas Bärgningstjänst i Vetlanda & Sävsjö med omnejd. Med mer än 20 års erfarenhet som bärgare har vi drivit Lottas Bärgningstjänst med målet att fungera som din kompletta REDGO (Fd Falck) & SOS International bärgningspartner. Vi utför bilbärgning, mc-bärgning, husbilsbärgning mm

Ring bärgare 070-670 93 43

Bilbärgning

Läs mer

Bärgning av HUSBIL

Läs mer

MC Bärgning

Läs mer

BILBÄRGNING I VETLANDA OCH SÄVSJÖ

Välkommen till oss på Lottas Bärgningstjänst. Med mer än 20 års erfarenhet har vi drivit Lottas Bärgningstjänst med målet att fungera som din kompletta REDGO & SOS international bärgningspartner.

Kontakta oss

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Lottas Bärgningstjänst har lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter. Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö med omnejd. Vi erbjuder utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

LÄS ELLER SKRIV GÄRNA EN RECENSION ... HÄR

" Alltid positiv och hjälpsam. Jag rekommenderar varmt och är väldigt nöjd. "

Ingela Pålsson

" Trevlig och professionell i både kundbemötande och utförande av tjänst.  "

asdeasdify

Lottas Bärgningstjänst

Byestadsvägen 5

574 33 Vetlanda

Org.nr: 570918-XXXX

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Lottas Bärgningstjänst.