Punktering i Vetlanda & Sävsjö

Vi kommer ut på plats och kan förhoppningsvis hjälpa dig direkt med din punktering. Är det något som vi inte skulle kunna hjälpa till med så bärgar vi dig självklart till en rekommenderad verkstad. Kontakta oss på Lottas Bärgningstjänst så hjälper vi dig så snabbt vi kan.

Ring bärgare 070-670 93 43

Behöver du transport av fordon?

Vi transporterar allt från bilar och motorcyklar till maskiner och fordon upp till 6 ton. Har du några frågor är det bara att kontakta oss - vi svarar gärna på frågor och hjälper till så gott vi kan! 

Läs mer om transport

Akut bärgning

Vi bärgar allt från personbilar, MC, Husbilar, husvagnar, mopedbilar till mindre fordon. Vår största bilbärgare kan bärga fordon upp till sex ton, även maskiner utan hjul. Har du några frågor är det bara att kontakta oss - vi svarar gärna på frågor och hjälper till så gott vi kan! 

Vi bärgar på följande orter

Vi hjälper dig som behöver bärgare i Vetlanda & Sävsjö!

Kontakta oss gällande hjälp vid Punktering

Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö. Vi erbjuder utmärkt kundservice och är det inte akut går det bra att maila så återkommer inom kort. 

Lottas Bärgningstjänst

Byestadsvägen 5

574 33 Vetlanda

Org.nr: 570918-XXXX

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Lottas Bärgningstjänst.