skrotbils transporter i Vetlanda & SÄVSJÖ med OMNEJD! 

Behöver du hjälp med skrotbils transporter i närheten av Vetlanda eller Sävsjö? Vi kan hjälpa dig med alla typer av skrotbils transporter i Vetlanda och Sävsjö kommun.

Ring bärgare 070-670 93 43

skrotbils transporter att lita på

Är du i behov av hjälp med skrotbils transporter någonstans i området kring Vetlanda eller Sävsjö kommun? Vi står till ditt förfogande med tre bärgningsbilar – två mindre bilar och en stor flakbil. Den större klarar skrotbils transporter på upp till sex ton och är även utrustad med en kran och två vinschar för skrotbils transporterer av fordon utan hjul. Omfattas skrotbils transporter av din bilförsäkringen? Vi bärgar som partner med REDGO Vägassistans och bärgning (fd Falck Assistans), SOS intenational och försäkringsbolagen då olyckan är framme. Kontakta oss för skrotbils transporter i Sävsjö och Vetlanda! Du når oss 24 timmar om dygnet, året om på 0383-170 60. Förbokade eller med kort varsel.

Akut skrotbils transporter

Vi utför skrotbils transporter på allt från personbilar, MC, Husbilar, husvagnar, mopedbilar lill mindre fordon. Vår största bilbärgare kan transportera fordon upp till sex ton, även maskiner utan hjul. Har du några frågor är det bara att kontakta oss - vi svarar gärna på frågor och hjälper till så gott vi kan! 

Vi KÖR skrotbils transporter på följande orter

Vi hjälper dig som behöver en skrotbils transporter i Vetlanda & Sävsjö kommun!

Prisförfrågan skrotbils transporter?

Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö. Vi erbjuder utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.