Fordons- & Maskintransport I VETLANDA OCH SÄVSJÖ

Välkommen till oss på Lottas Bärgningstjänst. Med mer än 20 års erfarenhet som bärgare har vi drivit Lottas Bärgningstjänst med målet att fungera som din kompletta REDGO (fd Falck) & SOS International transport & bärgningspartner.

Ring bärgare 070-670 93 43

Biltransport Vetlanda

Läs mer

Skrotbilstransport

Läs mer

MaskinTransport Sävsjö

Läs mer

BILtransport att lita på

Vi garanterar att din ögonsten alltid kommer fram i exakt samma skick som du lämnade den. Vi är väldigt vana att hantera extra omtyckta bilar. Tryggt och säkert.

Läs mer

Akuta transporter dygnet runt

I behov av att transportera en bil? Eller annat fordon som mc, traktor, husvagn, släp? Dörr till dörr-leveranser. Transport av trasig bil till verkstad.

Läs mer

Biltransporter I VETLANDA OCH SÄVSJÖ

Fordonstransportare med start eller slutmål Vetlanda och Sävsjö kommun. Välkommen till oss på Lottas Bärgningstjänst. Med mer än 20 års erfarenhet har vi drivit Lottas Bärgningstjänst med målet att fungera som din kompletta Falck (REDGO) och SOS international lokala bärgningspartner.

Kontakta oss

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Lottas Bärgningstjänst har lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter. Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö med omnejd. Vi erbjuder utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

LÄS ELLER SKRIV GÄRNA EN RECENSION ... HÄR

" Alltid positiv och hjälpsam. Jag rekommenderar varmt och är väldigt nöjd. "

Ingela Pålsson

" Trevlig och professionell i både kundbemötande och utförande av tjänst.  "

asdeasdify