Motorstopp i Vetlanda & Sävsjö

Har bilen stannat och den startar inte? Motorstopp är aldrig roligt och orsaken till motorstoppet kan vara många. Kontakta oss på Lottas Bärgningstjänst så hjälper vi dig så snabbt vi kan. Många problem kan vi hjälpa till med direkt på plats men misstänker vi att det är något allvarligt hjälper vi dig självklart till närmsta verkstad.

Ring bärgare 070-670 93 43

Vid motorstopp längs med vägen - tänk på din och andras säkerhet

Försök stanna bilen på en plats där du inte är i direkt fara från andra trafikanter. Kontakta oss så snabbt som möjligt så skickar vi ut en assisterande bärgare inom kort.

Du når oss 24 timmar om dygnet, året om på 0383-170 60.

Om en varningslampa lyser

Vid röda lampor ska du inte starta bilen utan kontakta oss så bärgar vi dig till en verkstad. Om du ser en felkod eller gul  varningslampa lyser, kolla i manuallen vad det betyder. Behöver du hjälp av en bärgare, tveka inte att kontakta oss. Vi gör en enklare felsökning och kan vi inte hjälpa dig på plats bärgar vi dig till närmsta verkstad.

Akut bärgning

Vi bärgar allt från personbilar, MC, Husbilar, husvagnar, mopedbilar till mindre fordon. Vår största bilbärgare kan bärga fordon upp till sex ton, även maskiner utan hjul. Har du några frågor är det bara att kontakta oss - vi svarar gärna på frågor och hjälper till så gott vi kan! 

Vi bärgar på följande orter

Vi hjälper dig som behöver bärgare i Vetlanda & Sävsjö!

Kontakta oss gällande hjälp vid motorstopp

Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö. Vi erbjuder utmärkt kundservice och är det inte akut går det bra att maila så återkommer inom kort.