Biltransport i Vetlanda & SÄVSJÖ med OMNEJD! 

Behöver du hjälp med biltransport i närheten av Vetlanda eller Sävsjö? Vi kan hjälpa dig med alla typer av biltransporter i Vetlanda och Sävsjö kommun.

Ring bärgare 070-670 93 43

Biltransport att lita på

Är du i behov av hjälp med biltransport någonstans i området kring Vetlanda eller Sävsjö kommun? Vi står till ditt förfogande med tre bärgningsbilar – två mindre bilar och en stor flakbil. Den större klarar transporter på upp till sex ton och är även utrustad med en kran och två vinschar för bärgning av fordon utan hjul. . Omfattas biltransporten av din bilförsäkringen? Vi bärgar som partner med REDGO Vägassistans och bärgning (fd Falck Assistans), SOS intenational och försäkringsbolagen då olyckan är framme.

Kontakta oss för biltransport i Sävsjö och Vetlanda! Du når oss 24 timmar om dygnet, året om på 0383-170 60.

Akut biltransport

Vi utför biltransporter på allt från personbilar, MC, Husbilar, husvagnar, mopedbilar lill mindre fordon. Vår största bilbärgare kan bärga fordon upp till sex ton, även maskiner utan hjul. Har du några frågor är det bara att kontakta oss - vi svarar gärna på frågor och hjälper till så gott vi kan! 

Vi utför biltransport på följande orter

Vi hjälper dig som behöver biltransport med start eller stopp i Vetlanda & Sävsjö kommun!

Prisförfrågan biltransport?

Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö. Vi erbjuder utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.