Starthjälp i Vetlanda / Sävsjö

Lottas Bärgningstjänst står alltid redo när du behöver starthjälp. Vi hjälper dig oavsett om bilen står parkerad på tomten eller om den stannat längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss - Vi hjälper dig komma vidare! 

Ring bärgare 070-670 93 43

Bilen startar inte - Vad ska jag göra?

Om det är så att bilen inte startar så kan det bero på många olika orsaker. Börja att kontrollera om det är någon varningslampa som lyser och om du har bränsle / batteri i bilen. Hittar du inte någon problem - Ring oss! Vi guidar gärna dig vidare i felsökningen. Våra assistansbärgare kan hjälpa till med det mesta och många problem kan lösas på plats. Om det är ett allvarligare fel kan vi bärga eller transportera bilen på beställning till en verkstad. 

Kontakta oss för vägassistans i Sävsjö och Vetlanda! Du når oss 24 timmar om dygnet, året om på 0383-170 60.

Akut bärgning

Vi bärgar allt från personbilar, MC, Husbilar, husvagnar, mopedbilar till mindre fordon. Vår största bilbärgare kan bärga fordon upp till sex ton, även maskiner utan hjul. Har du några frågor är det bara att kontakta oss - vi svarar gärna på frågor och hjälper till så gott vi kan! 

Vi bärgar på följande orter

Vi hjälper dig som behöver bärgare i Vetlanda & Sävsjö!

Kontakta oss gällande starthjälp

Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö. Vi erbjuder utmärkt kundservice och är det inte akut går det bra att maila så återkommer inom kort.