RedGo Bärgning & Vägassistans I VETLANDA OCH SÄVSJÖ

Välkommen till oss på Lottas Bärgningstjänst. Med mer än 20 års erfarenhet som bärgare har vi drivit Lottas Bärgningstjänst med målet att fungera som din kompletta REDGO Vägassistans och bärgning (fd Falck Assistans).

Bärgare 0706-70 93 43

Redgo vägassistans

Oavsett varför du behöver bärgning, så kan vi hjälpa dig. Vi har bärgningsbilar som är perfekta för alla situationer. Om du behöver en bärgningsbil på plats nu - tveka inte på att höra av dig till REDGO (fd Falck Assistans) Vetlanda & Sävsjö på jour nummer: 0706-70 93 43.

Läs mer om våra bärgningstjänster

Redgo bärgning

Reparation på plats. REDGO (fd Falck Assistans) Räddningskår är rikstäckande. Med REDGO (fd Falck Assistans) Vägassistansförsäkring kan du känna dig trygg med hjälp dygnet runt. Från 395 kr / år. Tjänster: Drivmedelsbrist, Punktering, Nyckelproblem, Dikeskörning.

Läs mer om vägassistans

RedGo väghjälp

Läs mer

RedGo bärgning

Läs mer

RedGo Transport

Läs mer

RedGo BILBÄRGNING I VETLANDA OCH SÄVSJÖ

Välkommen till oss på Lottas Bärgningstjänst. Med mer än 20 års erfarenhet bilbärgning i Vetlanda och Sävsjö med omnejd har vi drivit Lottas Bärgningstjänst med målet att fungera som din kompletta REDGO (fd Falck Assistans) bärgningspartner. REDGO (fd Falck Assistans) Räddningskår har gjort ett namnbyte till REDGO Sweden.

Kontakta oss

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Lottas Bärgningstjänst har lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, bilbärgning, biltransporter, maskintransporter. Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö med omnejd. Vi erbjuder utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.