Vägassistans i vetlanda & Sävsjö

Välkommen till oss på Lottas Bärgningstjänst. Vi hjälper dig med allt från starthjälp till motorstopp. Våra bärgare hjälper dig komma vidare i Vetlanda och Sävsjö med omnejd! 

Ring bärgare 070-670 93 43

Vägassistans dygnet runt!

Du kan alltid få kontakt med vår bärgare. Fråga oss gärna våra bärgningstjänster & vägassistans. Våra bärgare hjälper till med allt från starthjälp, låsöppning och däckbyte till punktering med mera. Vi utför vägassistans på allt i fordonsväg och du kan räkna med oss dygnet runt året om. Vi hjälper dig komma vidare. 

Vi hjälper dig som behöver bärgare i Vetlanda & Sävsjö!

Vill du veta mer om vägassistans

Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö med omnejd. Vi erbjuder utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

LÄS ELLER SKRIV GÄRNA EN RECENSION ... HÄR

" Alltid positiv och hjälpsam. Jag rekommenderar varmt och är väldigt nöjd. "

Ingela Pålsson

" Trevlig och professionell i både kundbemötande och utförande av tjänst.  "

asdeasdify

Lottas Bärgningstjänst

Byestadsvägen 5

574 33 Vetlanda

Org.nr: 570918-XXXX

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Lottas Bärgningstjänst.