VI SAMMARBETAR MED FALCK (REDGO) & SOS BÄRGARE ÖVER HELA SVERIGE 

Lottas Bärgningstjänst är stolta över våra omfattande samarbete med bärgare från  Falck (Redgo) och SOS international i Sverige. Vi gör det enkelt för dig som fordonsägare. Lottas Bärgningstjänst finns för dig i Vetlanda & Sävsjö kommun.

Falck Assistans

Falck Assistans

Falck Assistance hjälper privatpersoner, företag och organisationer att alltid känna i sig i säkra händer med Falck. Vi arbetar med trygghet utifrån ett helhetsperspektiv och erbjuder vägassistans, försäkring och mycket annat.

 

Falck Assistans har bytt namn till RedGo Sweden AB till följd av ett ägarbyte.  Fakturorna kommer därför att vara från RedGo Sweden AB för vissa uppdrag, och inte Falck Räddningskår AB. Tidigare i år förvärvade försäkringsbolaget Gjensidige Falck’s assistansverksamheter inom Norden från danska Falck Group. Som ett resultat ändras nu företagets juridiska namn till RedGo från och med den 1 maj 2022.

SOS INTERNATIONAL

SOS INTERNATIONAL

SOS International erbjuder det mest omfattande nätverket inom bärgning för den nordiska marknaden – Vår  hängivna personal på larmcentralen finns tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig om du är i behov av akut vägassistans...

LINUS BILBÄRGNING

LINUS BILBÄRGNING

Bärgare i Jönköping med omnejd. Vi utför bärgning i alla dess former, såsom terrängbärgning, assistans vid lastbilsvältor, olyckor och tungbärgningar. När du anlitar oss för bärgningsarbete kan du känna dig trygg och säker

BJÖRDES BILBÄRGNING

BJÖRDES BILBÄRGNING

Sedan 1985 har Björdes bärgat bilar i Östergötland, Våra bärgare finns alltid nära dig i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg när något händer. 

ASSISTANCE BÄRGAREN GOTLAND

ASSISTANCE BÄRGAREN GOTLAND

Assistance Bärgaren Gotland kan lösa det mesta oavsett plats eller situation. Vi samarbetar med  Falck Räddningskår & SOS international i Visby på Gotland. Vi är din bärgare när uturen är framme, bara ett lokalt samtal bort.

KENNETHS BILBÄRGNING

KENNETHS BILBÄRGNING

Kenneths Bilbärgning bärgar och transporterar åt försäkringsbolag. Vi har en  komplett mobil verkstad och har möjligheten att byta och reparera däck på plats.

SYDLARM AB

SYDLARM AB

SYDLARM AB Din lokala bärgare med bilbärgning, tungbärgning, terrängbärgning och TMA bil. Vi finns för dig i Tomelilla, Ystad, Sjöbo, Skurup och Simrishamn's Kommun. Otroligt kunniga och fantastisk service. 

MALMÖ-VELLINGE BÄRGAREN

MALMÖ-VELLINGE BÄRGAREN

Malmö-Vellinge Bärgaren löser allt inom bärgning i Vellinge, Trellborg och Malmö med omnejd. Vi anlitas av alla ledande försäkringsbolag, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis för bärgning och vägassistans när som helst på dygnet.

DONALDS BILBÄRGNING

DONALDS BILBÄRGNING

Vi har resurserna i Skåne. Donalds utför kvalificerade bärgningar åt samtliga försäkringsbolag i Helsingborg, Lund och Malmö! Med hög kompetens och en rejäl vagnpark utför vi restvärdesbärgningar i hela Sydsverige.

SS BÄRGAREN

SS BÄRGAREN

SS Bärgaren AB främsta arbetsområde för sina Bärgare är Varberg och Falkenberg med omnejd med bärgningstjänster & vägassistans. Vi anlitas av alla ledande försäkringsgivare, räddningstjänst, larmcentraler och polis för bärgning och assistans när som helst på dygnet.

KUNGSÄTER BÄRGNINGSTJÄNST

KUNGSÄTER BÄRGNINGSTJÄNST

Vi arbetar först och främsta i Marks kommun men åtar oss bärgningsuppdrag i delar av Hallands kommun. Vi anlitas av alla ledande försäkringsgivare, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis för bärgning och assistans när som helst på dygnet. 

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB är det personliga bärgningsföretaget där närheten till kunden prioriteras. Bärgningstjänsten ska kännetecknas av att ge alla uppmärksamhet och omsorg, vilket medför att uppdragen överstiger uppdragsgivarens förväntningar på praktiska och funktionsdugliga lösningar med hög kvalité

KLANG BILRÄDDNING

KLANG BILRÄDDNING

KLANG - Strömstad Bilräddning AB - Vi är din lokala bärgare i Norra Bohuslän som utgår från Strömstad & Tanumshede. Vi åtar oss uppdrag från Halden i Norge till Munkedal i Sverige med andra ord ser vi till att E6:an flyter på som den ska. 

BÄRGNINGS-NIKLAS AB

BÄRGNINGS-NIKLAS AB

Bärgnings-Niklas Vägassistans erbjuder sina kunder en heltäckande bilassistans i nästan hela Västra Götaland. Vanliga uppdrag; bärgning, starthjälp, feltankning, låsöppning, jourreparationer och maskintransporter.

Bärgarna Värmland

Bärgarna Värmland

Bärgarna Värmland jobbar dygnet runt, året om, för att alltid kunna finnas på plats när du behöver hjälp av en bärgare i Karlstad, Arvika, Kristinehamn, Sunne eller Filipstad med omnejd. 

LL BILBÄRGNING & TRANSPORT AB

LL BILBÄRGNING & TRANSPORT AB

LL Bärgning och Transport AB utför allt från att laga punktering till öppna bilen om du tappat nyckeln eller blivit utelåst. Vi har vägassistan, bärgning och fordonstransport i Skövde och skaraborg med omnejd.

RAMSTRÖMS SYD

RAMSTRÖMS SYD

Ramströms Syd finns utmed E20 och bemannar Arboga, Kungsör, Eskilstuna & Strängnås med omnejd är din erfarna bärgare nära dig! Boka tid eller ring för akut hjälp, dygnet runt - alla dagar i veckan.

Ramströms Bilbärgning

Ramströms Bilbärgning

Ett familjeföretag i tredje generationen som från starten 1955. Din bärgare i Västerås, Fagersta, Eskilstuna, Köping & Enköping.I behov av bärgning på direkten? Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, bussar, tåg och flyg! 

Sölves Bärgningstjänst

Sölves Bärgningstjänst

Bärgare Tierp och utmed E4 & väg 292. En komplett bärgare. Behöver du bärga bilen till verkstad? Hjälper dig även att starta. Ring lokal bärgare NU!

HP Motor & Bilbärgning

Bärgare i Härjedalen och stora delar av Jämtland. Vi på Hp Motor & Bilbärgning samarbetar med SOS International, Falck Räddningskår (Redgo) och för dig som har  Vägassistansförsäkring

Åre Bärgningstjänst

Åre Bärgningstjänst

Bärgare i Åre & Jämtland. Vi hjälper dig oavsett skada, dygnet runt. Vi kör för Viking och samarbetar med SOS International och de flesta försäkringsbolag Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

OLAS REP & BÄRGNING

OLAS REP & BÄRGNING

Din bärgare med egen verkstad utöver det vanliga, vi håller dina fordon rullande i Järpen, Åre kommun & Jämtland | Våra bärgare bemannar E14, väg 321, väg 322, väg 336. väg 340. 

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Lottas Bärgningstjänst har lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter. Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö med omnejd. Vi erbjuder utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

LÄS eller skriv en Recension ... HÄR

" Trevlig och professionell i både kundbemötande och utförande av tjänst. "

asdeasdify

" Alltid positiv och hjälpsam. Jag rekommenderar varmt och är väldigt nöjd. "

Ingela Pålsson

Lottas Bärgningstjänst

Byestadsvägen 5

574 33 Vetlanda

Org.nr: 570918-XXXX

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Lottas Bärgningstjänst.