Slut på bränsle i Vetlanda & Sävsjö

Har du slut på bränsle och ingen reservtank tillgänglig? Bara lugn! Vi kommer ut på plats och hjälper dig komma vidare. Många gånger kan vi ta med oss bränsle på direkten så du kan köra vidare till närmsta mack. Kontakta oss på Lottas Bärgningstjänst så hjälper vi dig så snabbt vi kan. Har du en elbil bärgar vi dig till närmsta laddningsstation.

Ring bärgare 070-670 93 43

Vad händer om jag skulle få bränslestopp?

Har du slut på bensin eller diesel ditt fordon så kommer vi ut med en reservdunk så att du kan ta dig till en mack för att tanka. Om du gör en bil eller fordon som drivs på gas eller el får vi bärga dig till en mack för tankning eller laddning. 

Du når oss 24 timmar om dygnet, året om på 0383-170 60.

Akut bärgning

Vi bärgar allt från personbilar, MC, Husbilar, husvagnar, mopedbilar till mindre fordon. Vår största bilbärgare kan bärga fordon upp till sex ton, även maskiner utan hjul. Har du några frågor är det bara att kontakta oss - vi svarar gärna på frågor och hjälper till så gott vi kan! 

Vi bärgar på följande orter

Vi hjälper dig som behöver bärgare i Vetlanda & Sävsjö!

Slut på bränsle och behöver hjälp med transport?

Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö. Vi erbjuder utmärkt kundservice och är det inte akut går det bra att maila så återkommer inom kort.