Maskintransporter i Vetlanda & SÄVSJÖ med OMNEJD! 

Behöver du hjälp med maskintransporter i närheten av Vetlanda eller Sävsjö? Vi kan hjälpa dig med alla typer av maskintransporter i Vetlanda och Sävsjö kommun. Kunder och chaufförer kan alltid nå oss dygnet runt om något oförutsett skulle inträffa.

Ring bärgare 070-670 93 43

maskintransport att lita på

Är du i behov av hjälp med maskintransport någonstans i området kring Vetlanda eller Sävsjö kommun? Vi står till ditt förfogande med tre bärgningsbilar – två mindre bilar och en stor flakbil. Den större klarar maskintransporter på upp till sex ton och är även utrustad med en kran och två vinschar för bärgning av fordon utan hjul. . Omfattas maskintransport av er försäkringen? Vi bärgar som partner med REDGO Vägassistans och bärgning (fd Falck Assistans), SOS intenational och försäkringsbolagen då olyckan är framme.

Kontakta oss för maskintransport i Sävsjö och Vetlanda! Du når oss 24 timmar om dygnet, året om på 0383-170 60.

Akuta maskintransporter

Vi utför maskintransport på allt från saxliftar, traktorer, vagnar, släp till mindre maskiner. Vår största bilbärgare kan bärga fordon upp till sex ton, även maskiner utan hjul. Har du några frågor är det bara att kontakta oss - vi svarar gärna på frågor och hjälper till så gott vi kan! 

Vi FLYTTAR MASKINER på följande orter

Vi hjälper dig som behöver maskintransport i Vetlanda & Sävsjö kommun!

Prisförfrågan maskintransporter?

Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö. Vi erbjuder utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.