OM Lottas Bärgningstjänst

Lottas Bärgningstjänst är en bärgningsfirma som fokuserar på vägassistans, bärgning och transporter av fordon i Vetlanda och Sävsjö Kommun.

Mer kommer...

Vägassistans Sävsjö

Välkommen till oss på Lottas Bärgningstjänst. Vi hjälper dig med allt från starthjälp till motorstopp. Våra bärgare hjälper dig komma vidare i Vetlanda och Sävsjö med omnejd! läs mer

BÄRGNING Vetlanda

Professionell bilbärgning & vägassistans i Vetlanda och Sävsjö, dygnet runt. Ring oss direkt! Bilbärgning, tungbärgning och assistans. Vi hjälper dig direkt. Kontakta oss här.

FORDONSTRANSPORT

Våra flakbärgare är gjorda för att transportera fordon med vikter upp till 6 ton. Fordonstransport av bilar, veteranbilar, specialbilar och båtar i hela Sverige. Läs mer

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Lottas Bärgningstjänst har lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, bilbärgning, biltransporter, maskintransporter. Vi är det självklara valet när du behöver en bärgare i Vetlanda eller Sävsjö med omnejd . Vi erbjuder utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

Lottas Bärgningstjänst

Byestadsvägen 5

574 33 Vetlanda

Org.nr: 570918-XXXX

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Linus Bilbärgning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Lottas Bärgningstjänst.